Les cinc restriccions que entren en vigor este diumenge amb el toc de queda en el territori valencià

Són oficials a partir de les 01.00 hores
Hi ha un total de 5 mesures | Pixabay

El president de la Generalitat Ximo Puig ha anunciat este dissabte les noves restriccions sanitàries que entren en vigor este diumenge 25 d'octubre a les 00.00 hores amb el toc de queda en el territori valencià. Es tracta d'un total de 5 mesures.

1.Mobilitat

Es restringix la mobilitat nocturna des de les 00.00 fins a les 06.00 hores. Excepte per a desplaçar-se al lloc de treball, cuidar a persones dependents o acudir a una urgència mèdica. A demés està permesa la mobilitat en vehicles per al subministrament d'activitats econòmiques, que per la seua naturalesa, hagen d'efectuar-se en horari nocturn o la circulació del personal i vehicles encarregats de la neteja del carrer i recollida de residus urbans.

2. Reunions de fins a 6 persones

Les reunions de caràcter familiar o social es limiten a un total de 6 persones, en espais tant públics com privats excepte en el cas de persones convivents. A demés, es recomana que les reunions socials es desenvolupen sempre en espais oberts i ben ventilats.
 

3. Jardins i espais a l'aire lliure

Els jardins i zones d'esplai a l'aire lliure només podran estar oberts fins a les 22.00 hores.

4. Hostaleria i restauració

En els establiments d'hostaleria i restauració s'establixen les següents restriccions: que el consum serà sempre en taula, mai en barra, i que les taules seran d'un màxim de 6 persones i els establiments tancaran a la mitjanit.

5. Consum d'alcohol

Queda prohibida la venda d'alcohol entre les 22.00 i les 08.00 hores, excepte en hostaleria i restauració.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'OMS llança un missatge demolidor sobre la vacuna" "Última hora: El toc de queda entra en vigor durant la mitjanit"