Denuncien a una xica de la Vall d'Uixó per anar a menjar amb amigues després de donar positiu per Covid-19

Els agents també van sorprendre a un grup de 15 jóvens incomplint les restriccions
La xica ha sigut denunciada per anar a dinar amb les seues amigues després de donar positiu en coronavirus | València Diari

La Policia Local de la Vall d'Uixó, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló), està intensificant el control de les mesures restrictives aprovades pel govern valencià per a intentar frenar l'alta incidència dels casos de coronavirus en el territori valencià. Per esta raó, en els últims dies, els agents han interposat dos denúncies contra jóvens de la localitat.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', una xica de 19 anys ha sigut pillada 'in fraganti' saltant-se la quarantena obligatòria després d'haver donat positiu per coronavirus en una prova PCR.

Els agents van rebre l'avís del centre de Salut de la Vall d'Uixó i posteriorment van trobar a la xica, que va trencar el confinament per a anar-se'n a menjar juntament amb altres cinc amigues, un fet que s'agreuja per la greu situació que està vivint esta localitat valenciana. La Policia Local de la Vall d'Uixó va denunciar a la jove per incomplir el període de quarantena que havia de complir.

D'altra banda, les autoritats van sorprendre en un parc del Polígon III de la Vall d'Uixó a un grup de més de 15 jóvens fumant, incomplint la normativa vigent. Els agents només van conseguir detindre i identificar a un d'ells, que va ser denunciat per incompliment de les mesures imposades contra el coronavirus.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Tots els nous brots de coronavirus del territori valencià" "ÚLTIMA HORA: La situació actual del Covid-19 en el territori valencià"