Tots els municipis valencians sense un sol cas de coronavirus des de març

Un total de 115 municipis valencians no han registrat cap cas des de l'inici de la pandèmia de coronavirus
Des de l'inici de la pandèmia, estes localitats de la Comunitat Valenciana no han registrat ni un positiu | FIDR

115 municipis del territori valencià no han registrat cap cas de coronavirus des de l'inici de la pandèmia. En total, són un 21,2% dels 542 ajuntaments que té la Comunitat Valenciana, i el més gran d'estos pobles, Benifairó de la Valldigna, té 1.500 habitants.

Tal com ha explicat el diari 'Levante-EMV', la majoria d'estos municipis estan en l'àmbit rural. De fet, només un d'ells està en la zona de la costa, Guardamar de la Safor. D'altra banda, només hi ha un altre, Llocnou de la Corona, que està situat dins d'una àrea metropolitana, la de València.

D'estos 115 pobles, tres superen el miler d'habitants: Benifairó de la Valldigna, amb 1.571 persones, Atzeneta d'Albaida en 1.165 habitants i Benicull de Xúquer, en 1.012. Per la seua banda, totes les localitats de menys de 100 habitants, excepte Vilamalur es troben en esta llista.

Els 115 municipis valencians sense coronavirus

En total, les localitats lliures de coronavirus fins al moment són Agres, Aielo de Rugat, Ahín, Alcoleja, les Alcubles, Algímia d'Almonesir, Almedíxer, Almudaina, Andilla, Aranyel, Aras de los Olmos, Ares del Maestrat, Argeleta, Atzeneta d'Albaida, Balones, Begís, Benafer, Benafigos, Benaixeve, Benasau, Beneixida, Beniardà, Beniatjar, Benicull de Xúquer, Benifairó de la Valldigna, Benifallim, Benifato, Beniflà, Benigembla, Benillup, Benimassot, Benissoda, Benissuera i Bolulla.

També Calles, Canet lo Roig, Carrícola, Cases Altes, Cases Baixes, Castell de Cabres, Castellfort, Castielfabib, Castillo de Villamalefa, Catí, Caudiel, Chóvar, Confrides, Cortes d'Arenós, Culla, Dosaigües, el Camp de Mirra, el Castell de Guadalest, el Palomar, el Toro, Espadella, Fageca, Famorca, Fontanars dels Alforins, la Font de la Reina, les Fonts d'Aiòder, Gaianes, Gàtova, Xestalgar, Gorga, Guadasséquies i Guardamar de la Safor.

Tampoc s'han donat casos en Herbers, Figueres, Higueruelas, la Serratella, la Torre d'en Besora, la Torre d'en Doménec, la Vall d'Ebo, les Useres, Llíber, Llocnou de la Corona, la Llosa del Bisbe, Lludient, Matet, Billeneta, Murla, Otos, Palanques, Pavies, Pina, Planes, la Pobla d'Arenós, la Pobla de Sant Miquel, Quatretondeta, Sacanyet, Salem, Segart, Sallent, Sempere, Senija, Sot de Xera, Tàrbena, Teresa, Terrateig, Tollos, Toràs, Tormos, Torralba, Torre-xiva, Torrella, Torres-Torres, la Vall de Gallinera, Vallés, Vallibona, Vilanova de la Reina, Villores, Xodos, Sorita i Sucaina.

En el comptador de la Generalitat, Vallat també apareix amb zero casos de coronavirus. No obstant això, l'11 d'agost, Sanitat va informar d'un brot de tres contagis relacionat amb esta localitat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Actualització brot residència del Puig: Sanitat i Igualtat investiguen la propagació" "Graven a un conductor d'un camió fent derrapades en una rotonda en Manises"