Sanitat amplia l'ordre de les restriccions en restaurants i bars en el territori valencià

El Consell afig la prohibició de billars i futbolins en els locals valencians
Continuen les restriccions en el sector hostaler | Cedida

La Conselleria de Sanitat Universal ha ampliat este dijous les mesures dictades el 5 de desembre sobre establiments de restauració i hostaleria per a establir la prohibició de tots els jocs d'atzar.

Segons publica el Diari Oficial de la Generalitat (DOGV), Això suposa que no es permet l'ús de màquines recreativesd'atzar o de joc amb premi o sense premi, d'apostes deportives, jocs de taula, billars, dards, futbolins o similars.

Es tracta d'una correcció d'errors de l'ordre que va publicar la consellera, Ana Barceló, fa dos setmanes, el primer dissabte de desembre.

Prohibició de fumar en terrasses de bars

En concret, esta ordre incloïa una sèrie de restriccions que continuen vigents en restauració i hostaleria, amb la prohibició de l'ús de barra i els serveis tipus 'self service' o bufet.

En este sentit, tampoc està permès fumar en les cafeteries, ni en les terrasses de bars, quan no es puga respectar la distància mínima interpersonal d'almenys dos metres.

Prohibició dels karaokes i actuacions musicals en restauració i hostaleria

També es manté la suspensió de l'activitat dels locals de discoteques, sales de ball, karaoke, bars de copes i pubs, amb i sense actuacions musicals en directe, encara que estos establiments poden obrir des de la setmana passada si presten servicis d'hostaleria.

D'altra banda, seguix prohibida la realització de karaokes i actuacions esporàdiques o 'amateur' de cant en els locals de restauració i hostaleria del territori valencià.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les 4 noves restriccions que el govern espanyol vol aplicar per a Nadal" "La Fundació Vincle denuncia els problemes que patix l'Euroregió Mediterrània"