Sanitat explica que els experts pensen que la pacient ingressada no té la variant índia del coronavirus

Els resultats finals es coneixeran la setmana que ve, però en un 95% hi ha probabilitats que es tracte de la variant anglesa

La Conselleria de Sanitat va confirmar ahir que estava investigant un possible cas de la nova variant índia del coronavirus a València. Hui des de fonts oficials han informat que, "sobre la seqüenciació del virus que s'està realitzant per una persona contagiada a l'Hospital General: El resultat definitiu NO estarà fins a mitjan setmana vinent, però en este moment els investigadors apunten que hi ha més del 95% de probabilitats de què es tracte de la variant anglesa".

Salut Pública va explicar que es tracta d'una dona que ara mateix està ingressada i aïllada a l'Hospital General de València després d'arribar al servei d'Urgències amb uns símptomes compatibles amb la malaltia i tenir contacte amb una persona que ha viatjat a l'Índia.

La pacient no havia viatjat a l'Índia. És la seua germana la que acaba de tornar de país asiàtic, per la qual cosa Sanitat està investigant i estudiant el cas per si pogués tractar-se d'un cas de contagi per la nova cep índia del coronavirus. De moment, la germana de la pacient està aïllada a l'espera de realitzar més proves.
 

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La 'Eurocámara' reclama gratuïtat per als test vinculats al certificat Covid-19" "Una festa infantil a Espanya provoca un gran brot amb desenes de contagis"