INVITACI脫:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ac铆, T'ESPEREM!

Rib贸 deixa en mans de Sanitat prendre mesures en les Falles pel Coronavirus

La Conselleria i el Ministeri de Sanitat s贸n les inst脿ncies competents per a adoptar qualsevol mesura
L'alcalde de Val猫ncia, Joan Rib贸 | Twitter

 

L'alcalde de Val猫cia, Joan Rib贸, ha parlat este mat铆 amb la consellera de Sanitat, Ana Barcel贸, sobre la situaci贸 al voltant de la infecci贸 per coronavirus Covid-19, especialment en relaci贸 amb la celebraci贸 de les seues festes m茅s importants i de major aflu猫ncia de persones: les Falles.

 

Rib贸 ha explicat este dilluns que 芦les autoritats sanit脿ries, en estos moment, marquen que les Falles es poden desenvolupar amb normalitat禄, per貌 ha insistit que l鈥橝juntament seguir脿 les directrius de la conselleria i el Ministeri de Sanitat, competents en la presa de mesures extraordin脿ries. 

 

A preguntes dels periodistes al final de l'acte de reconeixement a les Dones de la Festa, l'alcalde ha explicat que des de l'Ajuntament de Val猫ncia 芦continuem atents a les directrius que ens marquen la Conselleria i el Ministeri de Sanitat davant el coronavirus, i segons estes autoritats sanit脿ries, Espanya continua en una fase de contenci贸, 茅s a dir, controlada禄.

 

Quant a les Falles, l'alcalde ha ratificat, despr茅s de la seua conversa amb la consellera, que 芦els actes fallers es desenvoluparan amb normalitat, en estos moments, sense perju铆 que en un moment donat h脿gem de prendre qualsevol mesura que ens dicten les autoritats sanit脿ries禄.

 

L'Ajuntament acatar脿 qualsevol directriu

Cal tindre en compte que s贸n la Conselleria i el Ministeri de Sanitat les inst脿ncies competents per a adoptar qualsevol mesura referida a la salvaguarda de la salut p煤blica. Per aix貌, l'alcalde ha reiterat que l'Ajuntament 芦acatar脿 qualsevol directriu de les autoritats sanit脿ries: Conselleria i Ministeri de Sanitat禄.

 

En qualsevol cas, Joan Rib贸 s'ha fet eco de les recomanacions difoses des de les inst脿ncies cient铆fiques per a controlar la propagaci贸 del virus, i ha recordat que 芦tots i totes hem de cuidar la higiene personal, per exemple, rentant-nos les mans amb assidu茂tat禄.

 

Tamb茅 ha indicat la necessitat de que 芦les persones majors o amb malalties pr猫vies, sobretot de car脿cter cardiovascular o respiratori, tinguen una especial precauci贸 i eviten les aglomeracions禄.

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

M茅s not铆cies de la categoria M贸n Faller