De contar-ho a passar-ho

Si hem aconseguit superar el dia d'ahir...ja tenim molt passat perquè tot i que encara queda molt d'estiu per davant

Diverses persones a la platja de Sant Feliu de Guíxols

Hi ha una dita popular que diu: 'De contar-ho a passar-ho', i li va al pèl a l'oratge que hem tingut les últimes 24 hores a la Comunitat, perquè les previsions i els avisos ens avisaven el que anava a vindre però fins que no pateixes el que suposa viure amb temperatures d'entre 40 i 44 graus amb humitats inferiors al 20 per cent no t'adones el que suposa.

Si hem aconseguit superar el dia d'ahir...ja tenim molt passat perquè tot i que encara queda molt d'estiu per davant pense que no serà fàcil tornar a tindre un dia tan calorós i pesat com el que hem deixat enrere.

Ahir de vesprada l'entrada del mestral al nord i per l'interior i el treball de la brisa a la costa feien que la calor es fera a poc a poc més suportable.

Mapa màximes temperatures dilluns 12 de juliol

El mestral encara bufarà amb força al nord (les ratxes encara podran superar els 70-80 Km/h). Al sud serà el vent d'origen marítim qui es deixe sentir acumulant núvols i deixant la mar més alterada.

Oratge hui dimarts 13 de juliol


Les temperatures baixaran entre 4 i 14 graus a les zones on més pujaren ahir.

Temperatures hui dimarts 13 de juliolDemà dimecres el mestral encara es deixarà sentir al nord però cada volta bufarà amb menys força.

Oratge demà dimecres 14 de juliol

Les temperatures nocturnes no patiran grans canvis i les diürnes baixaran un parell de graus a la costa mantenint-se sense grans canvis per l'interior.

Temperatures demà dimecres 14 de juliol


Dijous tampoc cal esperar grans canvis. El cel continuarà poc ennuvolat i les temperatures es mantindran relativament fresques.

A partir de divendres tornaran a pujar les temperatures i de cara al cap de setmana apretarà de nou portant els mercuris dels termòmetres als 35-37 graus en punts del centre i de l'interior.

Oratge a partir del dijous 15 de juliol

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari