Fins a 50 graus de temperatura segons Meteored

El dilluns tindrem fins a 43 °C en el sud del golf de València, litoral sud d'Alacant i a la Vega del Segura

Meteored s'actualitza per a mostrar en els seus mapes fins a 50 graus de temperatura | Meteored

La setmana vinent podria arrencar amb un mapa de la península Ibèrica tenyit d'un roig intens fruit de l'onada de calor, especialment en el sud-est on es preveuen molt altes temperatures. Esta eventualitat ha portat a Meteored a modificar les escales dels seus mapes perquè puguen abastar graus entre els 46 als 50 °C.

Han baixat les màximes previstes

Meteored anuncia que el seu model ha rebaixat una mica les màximes previstes:

- 44 °C demà a la vall del Guadalquivir.

- 45 °C el dilluns en el nord-est d'Almeria, de Murcía i en el sud d'Alacant.


Encara així continuen sent registres molt alts.<

>

Segons Yurima Celdrán, avui dissabte es compleixen 108 anys des que el termòmetre de la Vall de la mort a Califòrnia va marcar 56,7 °C, la temperatura més alta de la història. Encara que, de moment, no hem superat esta xifra, les recents onades de calor ens recorden que cada vegada estem més prop d'aconseguir-ho.

<

>

Avisos rojos per al dilluns

L'Agència Estatal de Meteorologia ens informa de les altes temperatures. Els dies de més aclaparament seran este dissabte i diumenge.

Dilluns més de 40ºC

El dilluns s'espera que se superen els 40 °C en àrees de l'est i sud-est peninsular, arribant localment als 44 °C a la Regió de Múrcia, i que s'aconseguesquen els 40 °C en el litoral de Màlaga i els 39 °C a l'interior de Mallorca. Este dia, a Canàries, s'aconseguiran els 35 °C de forma bastant generalitzada i puntualment els 37 °C, principalment en el centre i sud de Gran Canària i Fuerteventura.

<

>
Dillunsavisos rojos per temperatures de fins a 43 °C en el sud del golf de València, litoral sud d'Alacant i a la Vega del Segura.

<

>

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari