Calor primaveral este dimecres amb molt més sol

Els vents de ponent ens portaran altra volta a un ambient atípic amb temperatures que de nou arribaran fins als 25ºC en el centre de València
L'oratge convidarà a anar a la platja i banyar-se als més atrevits | Twitter

 

Després d'una jornada de dimarts amb valors que han quedat per baix dels 20ºC en la gran majoria de casos, este dimecres recuperarem l'ambient altra volta més atípic que ja s'ha fet protagonista este hivern i els termòmetres tornaran a superar de llarg la xifra dels 20ºC. Fins i tot, en les zones més litorals de València i Alacant, es tornaran a fregar altra volta els 25ºC.

 

Dimecres altra volta amb calor atípica

Ens alçarem amb un ambient molt poc fred a primeres hores a causa del vent de ponent que no afluixarà en tota la nit. A diferència de jornades anteriors, este dimecres començara amb molt més sol i unes temperatures que tiraran clarament cap amunt a mesura que avance la jornada. Ja a mig matí, alguns valors litorals superaran els 20ºC. Les màximes es donaran entre el centre de València i Alacant, especialment zones litorals, on es podria arribar als 25ºC. Ambient de maig a inicis de març.

 

Mapa de símbols previst per este pròxim dimecres dia 4 de març | Aemet

 

D'altra banda, per la vesprada es formaran alguns núvols alts en l'interior de València i Castelló que cobriran el cel, però no provocaran més conseqüències. L'únic que faran és que en l'interior, la temperatura quede un poc més frenada. A pesar de tot, no esperem precipitacions.

 

La bonança durarà poc. Dijous, encara podrien pujar més els termòmetres i es podrien assolir fins a 26 o 27ºC en zones litorals, ambient diürn pràcticament d'estiu, però divendres tindrem un canvi de temps radical i cauran en picat. Podrien quedar fins a 10ºC més curtes en molts indrets, especialment de l'interior.  

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!