Calor de justícia per a Sant Joan i en la primera setmana oficial de l’estiu

El sol i les temperatures altes seran els clars protagonistes dels pròxims dies
La calor de ple estiu serà protagonista els pròxims dies | Arxiu

 

El temps ha fet clarament un salt cap a l’estiu estes últimes hores, coincidint amb l’arribada de la nova estació el cap de setmana. En este sentit, la calor ha arribat per a quedar-se i, al llarg de tota esta pròxima setmana, les temperatures seran molt càlides amb valors normals per a l’època. Això garantirà una celebració de Sant Joan molt plàcida la nit del dimarts, dia 23, en diversos punts del territori, a pesar de què s'haja prohibit en moltes platges valencianes.

 

Fins a 30º en la costa

Els valors més elevats es registraran en l’interior del territori valencià, a on es pot arribar o superar lleugerament els 35º en algunes ocasions. A pesar d'això, la calor sufocant també arribarà a la mateixa línia de la costa, amb fins a 29º o 30º en gran part del litoral, incloent-hi les tres capitals de província. Un ambient que es mantindrà molt càlid durant pràcticament tota la setmana.

 

El sol, present cada dia

Pel que fa a l’estat del cel, el sol serà un espectador de luxe d'esta calorada en tot el territori valencià, amb el permís d’alguns núvols baixos a primeres i últimes hores en la costa, a demés del pas d’algunes bandes de núvols alts i prims totalment inofensius que no deixaran precipitacions en cap punt, sense descartar algun arruixó puntual a mitjans de setmana en la zona dels Ports (Castelló). Temps molt plàcid que es mantindrà durant alguns dies.

 

Possibles canvis el cap de setmana

De cara al cap de setmana, podria ser que el temps es complicara un poc,  a pesar de què pareix que només en la mitat nord del territori. Els intervals de núvols anirien a més i caurien alguns arruixons en estes àrees, si bé la majoria es concentrarien en l’interior i en punts de muntanya. Un canvi que s’haurà d’anar confirmant els pròxims dies i que faria baixar lleugerament els termòmetres, tot i que es mantindria l’ambient plenament estiuenc.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!