Celaá permetrà que els alumnes aproven el Batxillerat amb un suspés

Educació obliga els centres a justificar la repetició de curs de l'alumne, que només es permet una vegada en Primària i dos en l'ESO

El Ministeri d'Educació té previst que per al pròxim curs 2021-2022 els alumnes puguen obtindre el títol de Batxillerat amb una assignatura suspesa, segons consta en el projecte de Reial decret.

La ministra Isabel Celaá perpetua esta mesura en l'esborrany del Real Decreto que converteix en excepcionals les repeticions de curs amb l'objectiu d'avaluar als alumnes independentment de les seues notes analitzant el conjunt del seu desenvolupament formatiu.

La Llei estableix que per a obtindre el títol de Batxillerat serà necessària l'avaluació positiva de totes les assignatures dels dos cursos, però obri la possibilitat que l'equip docent puga decidir que un alumne aconseguisca el títol encara que una assignatura suspesa.

Encara que s'hauran de complir els següents requisits: que l'estudiant no haja faltat a classe de manera continuada i de manera injustificada i que haja aconseguit els objectius i competències del títol de Batxillerat.

D'esta manera, els alumnes poden obtindre el títol de Batxillerat amb una assignatura suspesa però han de presentar-se a totes les proves per a la seua avaluació incloses les de la convocatòria extraordinària i la mitjana aritmètica de les qualificacions obtingudes en totes les matèries de l'etapa siga igual o superior a un 5.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vols fer voluntariat ambiental en prevenció d'incendis forestals?" "'Tetas y tetinas': La veritat a l'hora de decidir donar el pit o no al teu bebé"