Foto: Mercedes Milà reapareix i preocupa molt als seus fans

La periodista ja està instal·lada en Menorca
La periodista ja està instal·lada en Menorca | València Diari

Després del confinament total, molts són els famosos que amb la desescalada s'estan començant a deixar vore. És el cas, per exemple, de Mercedes Milà, que durant l'inici de la pandèmia es trobava en Itàlia per motius laborals, gravant en Roma el programa 'Scott y Milà', que protagonitza amb el seu gos.

Després de l'odissea per a poder tornar a Espanya, Mercedes Milà ha aterrat en la seua illa preferida, un lloc a on acostuma a estiuejar cada any. La presentadora s'ha desplaçat fins a Menorca per passar la resta de confinament amb tres amigues. Precisament esta illa de les Balears és la seua segona casa des de fa molts anys. Però la reaparició de la veterana periodista ha sorprés molt una volta més, després que isquera a la llum el seu sorprenent canvi radical.

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

Nou 'look' i imatge que preocupa

Després de tornar a Espanya en furgoneta al costat del seu equip, Mercedes Milà ha volat fins a Menorca per a instal·lar-se i acabar de passar el confinament. I ha deixat tot lo món bocabadat una volta més amb el seu 'look', d'allò més peculiar.

Amb rapat als costats i una mitja cabellera per darrere, Milà ha aparegut després del seu periple per Itàlia. Molts han volgut destacar l'envelliment de la presentadora a qui, després d'un temps sense aparéixer en la televisió, han vist força desmillorada.

La presentadora de 'Scott y Milà' ja està aposentada a Menorca, lloc a on presumiblement tornarà a estiuejar, respectant sempre les mesures de seguretat per a intentar evitar el contagi de coronavirus. De fet, la periodista ja ha patit els estralls de la pandèmia quedant atrapada a Itàlia motiu pel que, potser, se l'ha vist amb cara de cansada i de fatiga, després de la seua mediàtica lluita per a tornar a Espanya.

D'esta manera ha reaparegut Mercedes Milà en Menorca | Diez Minutos

Després de les seues aventures en Roma, Milà ha pogut tornar a Espanya i, per fortuna, sense contagiar-se. De fet, en tot moment, com no podia ser d'una altra manera, ha estat acompanyada pel seu gos Scott, mascota que li va regalar a sa mare abans de morir i de la que s'ha fet càrrec des de la pèrdua, agarrant-li molta estima. Scott és el fidel acompanyant de Mercedes Milà, que mai deixa a soles.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vol oblidar el passat: La decisió d'Ana Obregón després de l'adeu al seu fill" "Carolina Monje sorprén amb la seua decisió després de morir Álex Lequio"