El gran desig de l'alacantina Lidia Bedman, dona de Santiago Abascal

Els seguidors de la influencer la veuen com la primera dama
Els seguidors de VOX ja veuen a Bedman com la primera dama | Instagram

 

Lidia Bedman, dona de Santiago Abascal, ha sumat milers de fans i s'ha convertit en tota una influencer, que ja acumula 161.000 seguidors en Instagram.

 

Lidia Bedman és tota una influencer

La influencer es va casar amb Santiago Abascal el juny de l'any passat en una cerimònia religiosa. La boda va arribar després de quatre anys de relació amb el líder de VOX, amb qui té dos fills en comú. Lidia Bedman és llicenciada en Publicitat i Relacions públiques i té un màster en Direcció comercial i Màrqueting i un altre en Comunicació de Moda.

  

Lidia Bedman va deixar una frase molt esperançadora per a VOX. "No veig el moment que acabe la setmana", va dir Bedman, demostrant les ganes de vore els resultats, després del bon pronòstic de les enquestes. Eixes paraules van ser rebudes com si es tractara d'una declaració d'intencions. «No vegem el moment d'anar a votar al teu home» o «Seràs la futura primer dama», van comentar els usuaris d'Instagram.La dona del líder de VOX sempre ha intentat evitar tractar temes polítics en les xarxes socials i, si ho fa, és de manera molt indirecta.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!