La infanta Pilar és donada d'alta després del seu ingrés hospitalari

La germana del rei emèrit va declarar als mitjans que el metge que la va atendre li va salvar la vida
La infanta Pilar, rep l'alta després d'estar ingressada diversos dies en la clínica Rotger de Mallorca | València Diari

 

La germana del rei emèrit, la infanta Pilar, ha rebut per fi l’alta hospitalària després de ser ingressada diversos dies en la clínica Rotger de Palma. D’eixa manera, Pilar abandonava el centre hospitalari en cadira de rodes acompanyada d'un zelador, un metge i del seu fill, Fernando Gómez-Acebo, mentres l’afectada assegurava que es troba molt millor i agraïa la preocupació dels presents pel seu estat de salut.

 

Una baixada de defenses, la causa de l'ingrés

Segons informacions de la revista ‘Hola’, el motiu de l’ingrés hauria sigut una baixada de defenses, un fet normal en una dona de la seua edat que, a més, ha rebut recentment un tractament per a lluitar contra el càncer.

 

La infanta Pilar acompanyada per un zelador i un metge a l'eixida de la clínica mallorquina | València Diari

 

Fet i fet, la infanta Pilar ha estat ben acompanyada fins a l’entrada del seu vehicle, quan s’ha alçat, ha caminat uns passos, i s’ha assentat en el seient del copilot. També ha volgut agrair la predisposició de tot l’equip mèdic i del metge que l’ha atés, en particular, de qui ha assegurat que «li ha salvat la vida». A partir d’ara, la germana del rei Joan Carles haurà de seguir la seua recuperació en casa i intentar tornar a la vida normal amb el pas del temps.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!