Messi i Antonella passen les vacacions en el Carib en una mansió de 13.500 € la nit

El futbolista disfruta amb la família en una residència privada de 929 metres quadrats
La residència 'La Casa' a on s'està la família Messi estes vacacions | www.jumbybay-residences.com

 

Leo Messi i Antonella Roccuzzo han estrenat vacacions amb tota la família a 6.600 kilòmetres de casa i a huit hores d'avió. Després d'una temporada exigent, ara li arriba la calma al futbolista, que disfruta del descans en un complex residencial privat d'alt nivell. Una volta acabada la Copa Amèrica i, abans de tornar als entrenaments del Barça, Leo, Antonella i els tres fills viuen unes vacacions paradisíaques en l'illa d'Antigua i Barbuda.

 

La família s'està en una de les residències privades més luxoses del complex

El futbolista, la seua parella i els tres fills, Thiago, Mateo i Ciro, estan disfrutant d'unes meravelloses vacacions en un entorn paradisíac, tal com mostren les estampes familiars que han publicat. La família no ha escatimat en gastos i s'està en la residència més luxosa del complex Jumby Bay Island, només apta per als clients més vip: un espectacular palauet de 929 metres quadrats.

 

 

Vista aèria de 'La Casa', que té accés directe al mar | www.jumpybay-residences.com

 

Han triat l'única residència que es diu 'La Casa', que compta amb sis suites, sis lavabos, cuina equipada, menjador, biblioteca, pistes de tenis, gimnàs, Spa i una piscina que pràcticament toca la mar

 

 

A més d'una gran terrassa amb solàrium, hamaques a primera línia de platja a la vora de les aigües cristal·lines del mar Carib —des d'on veuen unes precioses postes de sol—, el preu també els inclou servici de xef i majordoms, pensió completa i vins, refrescos i cerveses de regal.

 

El luxe té un preu que puja a 13.500 € la nit

Des de la mansió, la família pot accedir directament a la platja 'Pasture Beach', però si no els agrada l'aigua salada, poden anar a la dolça de la piscina. En la residència hi ha zones de camp de golf amb carretons de golf per a moure's i bicicletes a la seua disposició. Tot això fa que la nit coste 13.500 €, ja que s'han allotjat en una de les residències més selectes de tot el complex.

 

 

De moment, la família fa cinc dies que és de vacacions, de manera que el preu, ara per ara, és de 67.500 euros. Encara que també cal afegir que dins el ressort hi ha residències de preu superior, amb capacitat per a 20 persones i un preu de 15.995 € la nit.

 

De totes maneres, ara la família ja pot disfrutar de la intimitat del palauet i tornar amb les piles carregades i les xarxes socials plenes de fotos idíl·liques, perquè les vacacions en este complex bé que s'ho valen.

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!