Detenen dos hòmens implicats en 26 robatoris amb força junt amb un fill menor

Entraven als bars i farmàcies per a endur-se la caixa de les màquines sense forçar els panys exteriors
Estaven especialitzats en rebentar les caixes dins, però manipular els panys exteriors sense força | Cedida

 

Detenen dos hòmens, de 37 i 38 anys, com a autors –presumptament– de 26 robatoris amb força en locals de la Ciutat de València. Segons pareix, els detinguts havien entrat a bars i farmàcies durant la nit per a endur-se la recaptació de la caixa, de les màquines de joc o de tabac.

Les investigacions es van iniciar en el districte de Trànsits, quan agents de la Policia Nacional havien detectat que s'havien trencat caixes registradores i màquines de bars i de farmàcies però, en canvi, ni els aparadors ni portes estaven trencats o forçats.

Un menor, fill d'ells, col·laborava en els robatoris

Els autors s'havien especialitzat en accedir als locals manipulant els panys i els sistemes de seguretat sense trencar-los, de manera que, des de fora, no es despertaven sospites. Una volta dins, fracturaven les màquines per a endur-se la recaptació de les màquines de tabac o de joc o de la caixa registradora.

Els dos sospitosos treballaven de manera organitzada, amb les funcions ben repartides. Mentres que u s'ocupava d'obrir els locals de manera neta i l'altre vigilava i, si calia, llogava un vehicle per al trasllat –cosa que facilitava encobrir el delicte. A més, a voltes també participava en els robatoris el fill d'un dels detinguts, encara menor d'edat.

Furten en 14 farmàcies i 6 bars

La Policia Nacional els va poder detindre preparant un dispositiu una volta havien furtat en una farmàcia del districte d'Abastos. En total, han pogut relacionar als lladres amb 26 robatoris amb força, en 14 farmàcies i 6 bars. Els dos adults, de 37 i 38 anys, de nacionalitat espanyola, i amb numerosos antecedents policials, han entrat en la presó, a instàncies judicials. Quant al menor, continuen les investigacions per a detindre'l.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Ix un vídeo de Neymar amb la model que l’acusa de violació" "El milionari llegat immobiliari que ha deixat el futbolista Antonio Reyes"