Un accident l’A-7 provoca 5 quilòmetres de retencions a l’altura de Bètera

La setmana passada també es provocaren llargues cues de vehicles en les principals vies d'accés a València

 Vora les 8:45 un accident en l’A-7 ha provocat un total de 5 quilòmetres de retencions prop de l’eixida de Bétera-Burjassot. El succés s’ha produït en el sentit cap Alacant, d’entrada a València i cap a l’enllaç amb la CV-35 entre els punts quilomètrics 320 i 315.

Nombroses retencions en hores puntes

Durant el matí d’este dilluns, 27 de novembre, s’han produït les habituals retencions causades per la circulació en hora punta en quasi totes les principals carreteres i autovies d’accés i eixida a València: CV-30 a Paterna, V-30 en Quart de Poblet i Xirivella, N-220 a Manises, CV-36 en Picanya, i V-21 en Alboraya.

Pendents les obres de millora 

La setmana passada també es provocaren llargues cues de vehicles en estes carreteres per diferents motius. Una situació que està provocant malestar entre els conductors i que demanen mesures per evitar estes retencions cada dia en hores puntes. I és que tal com sentencia 'Las Provincias', la setmana passada es registraren un total de tres accidents en la V-30 amb cues d'entre quatre i nou quilòmetres. Així, la Comunitat és una de les autonomies amb major tràfic de tota Espanya duplicant pràcticament la Intensitat de Mitjana Diària (IMD). 

A més a més, tant la V-30 com el by-pass tenen pendents obres d'ampliació des de l'any 2009. Unes millores reclamades tant per la Càmara de Contratistas de la Comunitat com per la Confederació Empresarial de la Comunitat (CEV). 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Esta matinada: Incendi a una casa de València" "ATENCIÓ: María Lapiedra s'acaba d'operar"