Ana Obregón i el seu fill Álex Lequio segueixen a Nova York després d'acudir a un centre especialitzat en càncer

El jove empresari ha oferit unes declaracions després que es conega que continua a la ciutat dels gratacels amb sa mare
Ana Obregón amb el seu fill, Álex Lequio | Cedida

La preocupació per l'estat de salut d'Álex Lequio continua. I és que un mes després de ser vist amb la seua parella, la seua mare Ana Obregón, i el seu pare Alesandro Lequio, visitant un centre mèdic especialitzat en càncer - el Memorial Sloan Kettering Cancer Center -, sembla que tant el jove com la coneguda actriu segueixen a la ciutat nord-americana, cosa que no ha fet sinó preocupar encara més als seus seguidors.

Segons ha pogut saber en exclusiva 'El Español', mare i fill segueixen a la ciutat dels gratacels, si bé Alessandro Lequio ha tornat a Espanya per reincorporar-se a la feina. D'altra banda, el mateix mitjà s'ha posat en contacte amb el jove empresari, qui de manera educada s'ha negat a donar més detalls: «No parlaré més. Ho estem portant tot en silenci», ha declarat.

La familia Lequio Obregón en el centre mèdic | Diez Minutos

Hermetisme total entre els familiars d'Álex Lequio

No obstant això, aquest silenci mediàtic no ha fet sinó crear més confusió sobre la delicada situació i la malaltia que el fill d'Ana Obregón estaria patint. Des que van eixir a la llum les fotografies en què se'ls pot veure arribant amb gest seriós al centre mèdic, l'hermetisme ha estat absolut a la família.

Ana Obregón, Alessandro Lequipo y su hijo Álex | Diez Minutos

 

De moment, l'únic que es percep és que la família intenta de totes les maneres que l'assumpte no puga transcendir i i evitar preocupacions: «Està tot bé, no cal preocupar-se'n», declarava fa unes setmanes Álex Lequio.

Un missatge que María Palacios, actual parella d'Alessandro Lequio, repetia durant un esdeveniment públic: «És un tema familiar, molt nostre», responia després de ser preguntada per Álex, afegint que, tot i que agraïa l'interès, «no hi ha res a dir».

El dard enverinat d'Antonia Dell'Atte a Lequio

Va ser l'exdona del seu pare, Antonia Dell'Atte, qui va revelar que el jove empresari no es trobava bé: «Sé que el germà de Clemente, el fill d'Ana i del meu ex, no es troba bé», assegurava a la revista 'Corazón'.

Una revelació que, d'altra banda, no ha sentat gens bé als Obregón i als Lequio, amb qui Dell'Atte no manté precisament una bona relació: «Lequio va ser un dimoni (...) Anna era només una víctima, tot i que els dos volien fama», sentenciava la model italiana fa poc a 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edtion'.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ACCIDENT: Un home queda atrapat al seu cotxe a la CV-42" "ÚLTIMA HORA: Accident laboral mortal a València"