L'anàlisi no confirma que els teixits siguen de Marta Calvo

Les restes van ser trobades en una canonada de la casa
Casa del presumpte assassí, Jorge Ignacio | EFE

Les proves fetes pel laboratori del Servici de Criminalística de Guàrdia Civil no han pogut obtindre l'ADN de cap dels teixits de Marta Calvo que es van trobar en el desaigüe del lavabo de la casa del seu presumpte assassí, Jorge Ignacio, segons informa 'Las Provincias'.

Les restes van ser trobades en una canonada de la casa que el detingut tenia llogada en Manuel i van ser enviades a Madrid la setmana passada per a que s'analitzaren i es comprovara si coincidien amb l'ADN de la jove. 

Els agents que s'encarreguen de la investigació resten ara credibilitat la versió del detingut després de les proves. Això sí, creuen en una part del seu relat, ja que coincidixen els llocs del seu telèfon mòbil amb el recorregut que assegura haver fet quan es va desfer del cos de Marta Calvo.

«Vaig trossejar el cadàver perquè no podia traure'l sense que em vegueren els veïns»

Segons arreplega 'Las Provincias', Jorge Ignacio P. J. ha afirmat en una declaració que el cos de Marta «estava rígid» quan el va abraçar en despertar-se i va «trossejar el cadàver perquè no podria traure'l sense que em vegueren els veïns».

El primer que va fer el detingut i acusat d'haver matat a Marta Calvo va ser tirar el mòbil, el bolso i la roba de la jove en un contenidor prop d'una gasolinera de la Llosa de Ranes, en la Costera (València). Després, va anar a un supermercat de l'Olleria, en la Vall d'Albaida (València), a on va comprar bolses de fem i guants de làtex. I, més tard, anà a una ferreteria a comprar dos serres.

Segons el mateix acusat, va trossejar el cos de Marta en la dutxa de la casa de Manuel, a on s'han trobat les restes de pell, nuet i amb guants de làtex per a no deixar proves. El dia 8 de novembre, un dia després de la desaparició de Marta, Jorge es va alçar sobre les set del matí i va eixir de sa casa amb tres bolses de fem que va tirar en un contenidor del centre d'Alzira, en la Ribera. Després, va tornar a Manuel a per tres bolses més, que va tirar en Alzira, tot i que esta volta en els afores. Més tard, anà de nou a sa casa a per més bolses, que tirà en un contenidor de Silla, en l'Horta de València.

D'altra banda, Jorge Ignacio P. J. es va desfer de les dos serres que va utilitzar per a trossejar el cos en Massanassa, també en l'Horta, i després comprà un líquid per a desembossar les canonades i no deixar cap resta de la jove, tot i que, finalment, els especialistes de criminalística de a Guàrdia Civil han pogut trobar les pistes que podrien corroborar la versió de l'Acusat.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben els cossos d'una xica i de 2 xiquets de 5 anys el dia de Nadal en un pàrquing" "Nova onada de contenidors incendiats en Alacant"