Antònia Dell''Atte parla sobre el fill de la seua exparella, Alessandro Lequio, i Ana Obregón: «Sé que no es troba bé»

Alex Lequio va anar la setmana passada a una clínica especialitzada en tractament contra el càncer, acompanyat per la seua mare, el seu pare i la seua parella
La família Lequio Obregón al centre mèdic | Diez Minutos

 

La setmana passada saltava l'alarmant notícia. Alex Lequio, fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio havia anat a una clínica de Nova York especialitzada en el tractament i investigació contra el càncer acompanyat dels seus pares i la seua parella.
 
Aquestes imatges van generar molta preocupació, ja a pocs dies abans s'havia dit que pare i fill havien anat a una clínica similar a Madrid, de manera que la situació feia témer el pitjor. No obstant això, el mateix Alex Lequio assegurava poc després que tot estava bé. Ara, la precocupació ha tornat després d'unes paraules d'Antonia Dell''Atte, exdona d'Alessandro Lequio.

Antonia Dell’’Atte diu que Alex Lequio «no està bé»

Antonia Dell''Atte i Alessandro Lequio van ser parella durant quatre anys, del 1987 al 1991. Fruit d'aquest matrimoni va néixer el seu fill Clemente, qui té una molt bona relació amb el seu germà Alex.

Antonia Dell''Atte, exdona d'Alessandro Lequio | GTRES

 

Per aquest motiu, la premsa rosa ha aprofitat un acte públic a la Fira de Sevilla per preguntar a l'exdona d'Alessandro Lequio pel fill del seu exmarit. «Sé que el germà de Clemente, el fill d'Ana i la meua exparella no es troba bé», ha assegurat la model italiana a la revista 'Corazón'». Unes paraules que contrasten bastant amb les que va pronunciar el mateix Alex fa uns dies.

Ana Obregón, Alessandro Lequipo i el seu fill Alex | Diez Minutos

Alex Lequio envia un missatge de tranquilitat

Alex va voler enviar un missatge tranquil·litzador a través de la revista 'Jaleos del corazón', que es van posar en contacte amb el fill d'Ana Obregón. «Està tot bé. No cal preocupar-se'n», assegurava el jove, tot i que ara no sabem si aquest missatge és cert o simplement un intent de tranquil·litzar els ànims.

Siga com Siga, la veritat és que alguna cosa passa amb el fill d'Alessandro Lequio i Ana Obregón quan tots dos van acompanyar-lo a la clínica Memorial Sloan Kettering Cancer Center de Nova York, un centre especialitzat en la investigació contra el càncer i en el tractament d'aquest. És més, la visita al centre es va allargar durant tota la vesprada i quan van entrar a la clínica ho van fer amb cares força serioses i de preocupació.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: La macro nau abandonada de la A-7 ja té nous propietaris" "Atenció: Males notícies per als clients de Costa Coffee a València"