Apareix el cadàver d'un dofí en la platja de la Pineda

Els fets es van produir en la vesprada d'ahir quan el Centre Municipal de Seguretat i Emergències 092 va rebre un comunicat del 112 que alertava de la presència de l'animal mort a la platja

La Policia Local de Castelló juntament amb el servei municipal d'extinció d'incendis van localitzar ahir a la platja de la Pineda el cadàver d'un dofí encallat en la sorra, el qual presentava un pèssim estat de conservació i es trobava a pocs metres de la riba. Els fets es van produir en la tarda d'ahir quan el Centre Municipal de Seguretat i Emergències 092 va rebre un comunicat del 112 que alertava de la presència de l'animal mort a la platja.

Fins al lloc es va traslladar llavors una dotació dels bombers municipals els efectius dels quals van treure de l'aigua al dofí. Posteriorment, la Policia Local de Castelló va realitzar les gestions oportunes per a la retirada de l'animal ja que presentava un lamentable estat de conservació i finalment l'empresa municipal de recollida de residus es va encarregar de la seva retirada de la platja.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Es continua rastrejant el fons marí de Tenerife" "Un nadador troba 40 quilos d'haixix en les aigües de La Patacona"