Demanen col·laboració ciutadana per a aclarir l'atropellament mortal del ciclista de 16 anys en Castelló

Els familiars han convocat una concentració per al dia de Tots Sants en el punt de l'accident
Marquesina del tramvia a on es va produir l'accident | Google Maps

La Policia Local de Castelló ha demanat l'ajuda de la ciutadania per a poder aclarir les causes de l'accident que va posar fi a la vida de Josep Pérez, un ciclista de només 16 anys, un dia després. El cos local de Policia demana que qualsevol testimoni dels fets els trasllade la informació.

Els fets es van produir el passat divendres, 25 d'octubre, quan el ciclista va xocar amb un cotxe i va eixir disparat fins a caure sobre la marquesina de la parada de tramvia de l'avinguda del Mar de Castelló. El xic va poder ser reanimat pels servicis mèdics que van acudir al lloc, però va ser traslladat a l'Hospital en estat molt greu. Finalment, un dia després, el jove, de només 16 anys, va acabar morint en l'Hospital General Universitari de Castelló.

1 minut de silenci el dia de Tots Sants

Per la seua banda, la família del menor ha convocat una concentració en el punt de l'accident este divendres, 1 de novembre, dia de Tots Sants. Familiar i amics es reuniran per a dedicar-li un minut de silenci en la seua memòria, segons ha avançat 'Mediterráneo'. 

Els familiars esperen que molta gent acudisca a l'acte i que siga multitudinari, en un punt de la ciutat, en la parada de tramvia de l'avinguda del Mar de la capital de la Plana, que ja s'ha convertit en un altar improvisat replet de flors en honor a Josep. A més, s'han mostrat molt ferms respecte a la investigació de l'incident: «demanarem justícia per a Josep»

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"50 quilòmetres de retenció del trànsit en les entrades a València" "Un dona crema 5 contenidors en una vesprada en València"