Confusió sobre el pagament de la fiança de José Luis Moreno

L'entorn del productor diu que Moreno ha abonat els 3 milions d'euros i l'Audiència Nacional sosté que el 'showman' l'ha recorreguda
José Luis Moreno té una vida plena d'ombres | GTRES


A un dia que expire el termini perquè el productor televisiu José Luis Moreno abone la fiança de tres milions que li demana el jutge per a evitar la presó a l'espera de judici, l'Audiència Nacional i el 'showman' mantenen dos versions diferents.


L'entorn de Moreno assegura que ja s'han pagat eixos tres milions d'euros, mentre que el magistrat sosté que això és fals i que, de fet, el productor ha recorregut la fiança. El 'showman' té fins demà dijous a les 15.00 hores per a abonar els diners.


El titular del Jutjat Central d'Instrucció número 2 de l'Audiència Nacional, que ha decretat el secret de la causa, li imputa delictes contra la Hisenda Pública, estafa, blanqueig, associació il·lícita, insolvència punible i falsificació documental.


El magistrat va adoptar esta decisió a instàncies de la Fiscalia, que va demanar llibertat provisional amb mesures cautelars per al productor i altres tres detinguts que han sigut posats este dijous a disposició judicial.

Es tracta de Marta Dillet Gran, administradora de diverses societats investigades en esta trama i secretària d'Antonio Aguilera, als quals ha posat fiances de 10.000 i 200.000 euros, respectivament (per al que també els ha donat el dijous de termini), mentre que al quart, Javier Villalba, només li ha imposat compareixences periòdiques en el jutjat.


50 milions d'euros defraudats

 

L'Operació Titella, ja s'ha saldat amb 47 detencions en diverses províncies, ha suposat el desmantellament d'una suposada xarxa internacional d'estafadors que comptava amb més de 700 societats amb les quals suposadament van defraudar més de 50 milions d'euros.


A més de Moreno, en l'operació van ser arrestats a Madrid, treballadors i empresaris pròxims al productor, a més de la seua neboda, la seua advocada i un notari.


Un dels primers arrestos d'esta operació va ser el del mateix José Luis Moreno, de 74 anys, en el seu habitatge de la urbanització Muntanya Alzines, a Boadilla del Monte (Madrid).


El registre de la seua propietat es va prolongar durant onze hores, dut a terme dimarts passat 29 de juny, i a este li va seguir un altre en una de les seus de la seua productora en la localitat madrilenya de Moralitat d'Enmig, i també en una de les seues oficines.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un home de 75 anys després de caure a un pou a Godella" "Ingressen a un xiquet de 13 anys per un coma etílic a Torrevieja"