Dafne Fernández publica una foto sensual a Instagram i les xarxes s'encenen

La publicació ja té més d'11.500 ‘m'agrada’

  

L'actriu Dafne Fernández no deixa de sorprendre'ns, siga a la gran pantalla com a les xarxes socials. No hi ha dubte que és una de les actrius més atractives del panorama espanyol, amb una bellesa natural que captivaria a qualsevol. No obstant, Dafne té molt més que un físic espectacular, com es pot observar en la recent estrenada pel·lícula d'Álex de la Iglesia, 'Perfectos Desconocidos’.

Les xarxes s'han omplert de comentaris positius cap a aquesta comèdia i als seus personatges, interpretats, entre altres, per la mateixa Dafne, així com Eduardo Noriega, Beatriz Olivares o Belén Rueda.

La foto més viral de Dafne

Dafne ha compartit una fotografia el seu compte d'Instagram, amb la qual ha deixat als seus seguidors senzillament bocabadats. Es tracta d'una imatge, en blanc i negre, on es veu l'actriu mig despullada, tapant-se els pits amb les mans. 

La jove no ha volgut fer cap comentari sobre el tema, i només ha acompanyat el text amb el nom de l'autor de la magnífica instantània, que no és un altre que Javier Pérez-Pla. No és d'estranyar que la publicació ja haja aconseguit, a hores d'ara, més d'11.500 ‘m'agrada’.

Acostumada a estar fora de la polèmica

L'actriu també es caracteritza per no ser una d'aquelles ‘influencers’ que es dediquen a ensenyar la seua figura en cada una de les seues publicacions. De fet, Dafne ha compartit amb els seus seguidors poques imatges en què ensenye més del compte, apostant quasi sempre per publicacions més personals i familiars. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"MOLT FORT: Jesulín de Ubrique, denunciat a la Guàrdia Civil" "Atenció: La pàgina web de la nova Canal9 ja funciona"