ÚLTIMA HORA

🚨 Quan passarem els valencians a la Fase 3 segons la Generalitat

Demanen 150 anys de presó per a un home que va prostituir quatre xiquetes i va contactar amb altres 365 a Castelló

En total se li acumulen 36 delictes relacionats amb la prostitució

La Fiscalia demana 150 anys de presó per a un home, de nacionalitat italiana, acusat de contactar per xarxes socials i aplicacions de missatgeria instantània amb 365 xiquetes oferint-los diners i regals a canvi de relacions sexuals. Com ha avançat 'El Periódico Mediterráneo' el tribunal que va jutjar des d'ahir dimarts a l'acusat ha decidit que el judici se celebre a porta tancada per a protegir les menors. Així ho ha decidit el tribunal després que les parts així ho demanaren abans d'iniciar-se aquest procés, que té previstes altres dos sessions el dimecres i el divendres. La sessió es va celebrar a porta tancada a petició de la defensa de l'acusat a la qual es van adherir les altres parts, al tractar-se d'un cas de menors. Segons una advocada de l'acusació que representa una de les menors, el processat no ha contestat cap de les preguntes ni les del seu propi representant legal. Durant el judici van declarar quatre testimonis però cap de les menors afectades que no es van personar en l'acusació.

L'home esta acusat de 36 delictes relatius a la prostitució i corrupció de menors, segons el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat. Els fets van ocórrer durant 2013, any en què l'home es posava en contacte amb les menors obrint-se perfils falsos en diferents xarxes socials. Segons l'escrit de la Fiscalia l'home es va donar d'alta en una coneguda xarxa social per a «amb ànims de satisfer els seus desitjos libidinosos, buscar menors d'edat amb les quals poder contactar per a oferir-los sexe a canvi de diners i regals». Va arribar a trobar-se amb quatre xiquetes, d'entre 14 i 16 anys, a les quals va pagar per mantindre relacions sexuals quantitats que oscil·len entre els 30 euros i els 250, i a les quals els donava regals com tabac, unes ulleres de sol, roba o una blackberry. A tres d'elles els va proposar inclús llogar una casa on les menors tingueren sexe amb terceres persones que ell s'encarregaria de contactar.

Com a indemnització, la Fiscalia demana també el pagament de 30.000 euros per a cadacuna de les menors en concepte de dany morals per les seqüeles sofrides. Els informes psicològics indiquen que en el moment dels fets les víctimes tenien invalidat el seu consentiment i eren especialment vulnerables, «ja que no eren conscients de les conseqüències que es derivaven dels seus actes».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!