Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detingut per assaltar una gasolinera disfressat de pallasso i amb un fusell fals a Castelló

L'home s'enfronta a una pena de cinc anys de presó
Leer en español

Un home s’enfronta a una pena de cinc anys de presó per un delicte de robatori  amb intimidació, ús d’instrument perillós i l’agreujant de disfressa a l’assaltar una gasolinera vestit de pallasso el passat 9 de juny. L’acusat va entrar a una estació de combustible de la localitat castellonenca d’Almassora amb un fusell i va amenaçar al treballador.

 

L’acusat, C.N.M, que està en presó preventiva va efectuar el robatori a les 13.45 amb una màscara que dificultava la seua identificació i un fusell, que era simulat, segons informa el periòdic ‘Mediterráneo’. «Dóna’m tots els diners o et mate», va dir l’assaltant al treballador de la gasolinera, segons informa la Fiscalia, com també que la parella de coneguts que el van ajudar a ocultar el botí i el fusell tenien coneixement de l’atrac.

El mateix periòdic informa que l’assaltant, i segons manté la fiscal, té «patró d'abús, relacionat amb el consum de drogues com la cocaïna, el cànnabis i també de begudes alcohòliques», considerant-ho motius psíquics de la seua inimputabilitat. Per eixos motius el Ministeri Públic considera que l’assaltant tenia les seues capacitats de voluntat afectades per este consum.

 

La Fiscalia sol·licita al detingut una pensa de cinc anys de presó per atenuant de drogoaddicció i l’agreujament de disfressa, i el pagament dels 350 euros que va robar. ‘Mediterráneo’ informa també de la sol·licitud de presó d’any i mig per als altres dos processats per encobriment.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris