Detingut per estafar més de 10.000 euros a dos hòmens en l'Alcora

Ha accedit als comptes bancaris de les víctimes a través dels seus ordinadors
Estafa més de 10.000 euros a dos hòmens | Agències

La Guàrdia Civil de l'Alcora, en l'Alcalatén (Castelló), ha detingut a un home de 41 anys acusat de dos delictes d'estafa bancària per valor de més de 10.000 euros a altres dos hòmens, als qui va enganyar fent-se passar per empleat d'una coneguda empresa.

L'ara detingut contactava per telèfon amb les seues víctimes i informava de la suposada caducitat de la seua llicència de suport de programari. En eixe moment demanava les dades de les seues targetes de crèdit per a un pagament de 12 euros com a cost de la renovació.

Posteriorment, una volta efectuat el càrrec i per a continuar amb la renovació, els indicava que havia d'accedir a través d'un control remot als seus ordinadors, i d'esta forma conseguia tindre accés als comptes i claus bancàries dels denunciants.

Els fets s'han produït durant juliol

A partir d'eixe moment, els perjudicats van començar a rebre cobraments de diferents quantitats de diners, fins a sumar més de 10.000 euros, explica la benemèrita en un comunicat.

Les víctimes d'estes estafes són dos hòmens, un d'ells veí de l'Alcora, a qui la quantitat estafada ha sigut de 5.800 euros, i l'altre amb residència en Utrera (Sevilla) que va denunciar el robatori de 5.000 euros del seu compte bancari. Les dos denúncies van ser interposades el mes de juliol passat en les seues respectives localitats.

A partir d'una investigació, la Guàrdia Civil de Castelló va comprovar que les dos estafes bancàries van ser fetes d'idèntica forma. Els agents van vore que la titularitat del compte a on es rebien els ingressos de les suposades estafes no corresponien amb l'empresa indicada pels damnificats, i va saber la identitat i localització del suposat autor dels fets, un home de 41 anys que va ser detingut per la seua presumpta participació en dos delictes d'estafa bancària de 10.800 euros.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Greu ferit en un accident de moto en Moncofa" "Greu ferit en xocar contra un cotxe en Altea"