Detinguts en fer-se passar per tècnics del gas i estafar 600 euros en Alcoi

Els agents policials van rebre diferents denúncies sobre possibles estafes
Els estafadors van ser denunciats fa una setmana | Google Maps
 

Este divendres, agents de la Policia Nacional han detingut a dos espanyols, de 37 i 49 anys, per, presumptament, fer-se passar per tècnics del gas en la localitat d'Alcoi, en la comarca de l'Alcoià (Alacant). Se'ls atribuïx un delicte continuat d'estafa, ja que demanaven a les víctimes diners per unes reparacions que mai arribaven.

La investigació dels agents de la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria va començar fa una setmana, quan van rebre diferents denúncies sobre possibles estafes fetes a dos persones que es feien passar per revisors del gas, ha explicat la Comissaria provincial en un comunicat.

Sempre actuaven de la mateixa forma: solien anar en parella i simular que eren d'una empresa autoritzada. Utilitzaven logotips manipulats que es pareixien molt a les empreses de veritat i, d'eixa manera, accedien als edificis i contactaven amb els veïns, als qui convencien per a que els deixaren entrar en les cases amb la finalitat de revisar les instal·lacions del gas.

Quan estaven dins, simulaven fer la revisió amb canvis de peces i servicis innecessaris, generalment en els reguladors de les bombones i les gomes. Després demanaven preus abusius molt per damunt del preu del mercat. A demés, solien triar a les seues víctimes entre les persones més majors. En total van recaptar més de 600 euros.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Furten els mobles del pis de lloguer en el que vivien en Llíria" "Un ferit en bolcar un camió de taronges en Novelda"