Dissolen una festa il·legal amb 14 persones en un pis en València

Des de fora s'escoltava música, veus de diferents persones i colps
L'home, de manera sorprenent, va tancar fortament, quedant l'avantbraç del policia atrapat entre el marc i la porta | ACN

Agents de la Policia Nacional han detingut en València a dos hòmens, de 21 i 39 anys, d'origen italià i peruà, respectivament, com a presumptes autors d'un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat, després d'arremetre contra els policies que tractaven d'identificar-los per participar
en una festa il·legal dins d'una casa.

Els fets van ocórrer este dijous, cap a la una de la matinada, quan els agents van ser comissionats per la Sala del 091 per a que acudiren a una casa del districte de Marítim, a on pel que pareix s'estaria celebrant una festa il·legal.

Una volta allí, els agents van comprovar que des d'una casa de la primera planta s'escoltava música, veus de diferents persones i colps, per això van cridar a la porta per a comprovar el que estava succeint dins.

Després d'algunes cridades, un home va entreobrir la porta del pis, encara que en cap moment va retirar la cadena de seguretat, i va manifestar als agents que es trobava reunit amb quatre amics. Els policies li van sol·licitar la documentació, però en el moment en què l'agent va introduir el seu braç per a agarrar-la, l'home, de manera sorprenent, va tancar fortament, quedant l'avantbraç del policia atrapat entre el marc i la porta, havent de ser alliberat per la resta de agents. Este fet li va produir lesions al policia, que va haver de rebre assistència sanitària.

Tot seguit, l'home va increpar als agents dient-los «fills de putes, ací no podeu entrar, estem de festa». Per tot això, els policies van conseguir detindre-lo com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat.

Tots els identificats, proposats per a sanció

Seguidament, els agents van sol·licitar que isqueren del pis tots els que allí es trobaven, identificant a altres 12 persones de diferents nacionalitats, amb edats compreses entre els 20 i 29 anys, que van ser proposades per a sanció per incomplir la normativa vigent davant el covid.

Poc després, de dins del pis, a on presumptament ja no s'havia de trobar ningú, va eixir un home en actitud agressiva i desafiadora, que va intentar propinar una punyada als policies, alhora que els deia «policies de merda, heu acabat amb la festa i vos pegaré; a on estan els meus amics, cabrons». Per este motiu, els policies també el van detindre com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat, resistint-se este, propinant-los puntades i colzades.

Els dos arrestats, sense antecedents policials, han passat a disposició judicial.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Un treballador ferit greu en quedar atrapat d'una màquina retroexcavadora en Agost" "Tres persones ferides, entre elles un xiquet de 8 anys, en xocar dos cotxes en l'A-7"