Dos persones detingudes per agredir i robar a un taxista en Alfafar

Li van furtar el telèfon mòbil i diners
Han furtat 130 euros | Pixabay

La Guàrdia Civil d'Alfafar, en l'Horta (València), ha detingut a dos persones acusades d'atracar a un taxista a través de la tècnica d'arts marcials del «mata lleó», consistent a estrangular des de darrere a la víctima fins que perd el coneixement per a robar-li.

Els fets s'han produït este 4 de setembre, quan una dona va demanar un taxi en Alfafar per a anar a treballar i, després de recollir a un home en altre municipi, es van traslladar fins a Catarroja, en la mateixa comarca, per a adquirir substàncies estupefaents en diferents punts de la localitat.

El viatge va finalitzar amb una violenta agressió al taxista encapçalada per la dona, que des del seient posterior del cotxe va fer al taxista la tècnica d'arts marcials coneguda com 'mata lleó', encara que davant de la resistència activa del conductor, l'home va obrir la porta del vehicle i li va pegar diferents punyades en la cara.

Tenien antecedents per fets pareguts

En vore que s'aproximava un cotxe, l'home va fugir a peu pels carrers de la localitat i el taxista va conseguir escapar-se de la tècnica marcial i iniciar la marxa amb el vehicle, moment en el que la dona es va tirar del cotxe en marxa a la via pública.

No obstant això, la dona va conseguir furtar els 130 euros de la recaptació diària i el telèfon mòbil de la víctima, que va patir lesions de caràcter lleu i va necessitar assistència mèdica, segons un comunicat de la Guàrdia Civil. Després de mes i mig d'investigació en el marc de l'operació 'Kelba', s'ha detingut a un xic i una xica per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els dos compten amb antecedents per fets pareguts i a l'home li constaven una ordre de busca, detenció i personació del Jutjat de Violència sobre la Dona com a autor d'un presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit familiar cap a la seua parella, i un altre delicte de robatori amb força en les coses en un local de València. Les diligències han passat a la disposició dels Jutjats de Guàrdia de Catarroja.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Furten les col·lectes del cap de setmana de l'església de Benissa" "Arriben dos pasteres més, amb 27 persones, a Altea i Benidorm"