Enfonsament de la façana d'un edifici

En el baix es trobava una dona

Efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant han intervingut este diumenge en la localitat d'Almoradí després d'esfondrar-se la façana d'un edifici. En el moment dels fets, en el baix es trobava una dona, que no ha resultat ferida.

L'esfondrament ha ocorregut poc abans de les 12.30 hores i ha afectat la façana d'un edifici situat en el número 20 del carrer de la Reina, a la cantonada del carrer Manuel Birlanga, segons ha informat el cos provincial.

Els bombers han procedit a netejar la façana, retirar els rebles i abalisar la zona, a l'espera de l'arribada d'un tècnic arquitecte municipal per a valorar els fets i la situació de l'edifici.

En la intervenció, que ha finalitzat a les 14.30 hores, han participat una unitat de comandament i prefectura, una bomba rural pesada, dos furgons de salvaments varis, una autoescala, un sergent, un cap i sis bombers dels parcs d'Almoradí i Orihuela.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un jove sofreix un atac homòfob en un pub d'Oviedo" "El cofundador de Jazztel mor per una intoxicació de gas a la seua casa de la Vall Aran"