Evacuen de matinada un edifici de 16 vivendes per un incendi provocat per un braser a Dolors

Les flames s'han propagat a tot l'immoble el qual ha quedat calcinat i han afectat dos homes, un de 88 anys

Efectius de Bombers han evacuat esta matinada al veïnat d'un edifici de quatre plantes i 16 vivendes en Dolors a causa d'un incendi originat per un braser. Les flames s'han propagat a tot l'immoble el qual ha quedat calcinat i han afectat dos homes, un de 88 anys tal com ha informat el Consorci Provincial i el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

El succés 

Els bombers han rebut l'avís del foc al voltant de les 5.50 hores d'este diumenge, 3 de desembre, en la quarta planta d'un pis situat en la plaça Cardenal Belluga de Dolors. Els primers indicis apunten al fet que el foc podria haver-se originat per un braser que hauria arribat fins al sofà de la sala d'estar per a seguidament expandir-se per la resta de la vivenda.

Danys materials i personals 

Com a conseqüència de la forta càrrega tèrmica en l'interior de la vivenda calcinada, els efectius han hagut de tirar un mur de comunicació entre dos habitacions per evitar que es desplomara.


Dins de la casa hi havia únicament una persona, un home que ha patit una cremada en la mà. Un altre veí de 88 anys ha resultat afectat per inhalació de fum i ha sigut traslladat en una ambulància del Suport Vital Bàsic (SVB) a l'Hospital General d'Alacant.


El foc ha sigut finalment extingit cap a les 7 hores i en el dispositiu han participat mitjans dels parcs de bombers d'Almoradí i Orihuela en Alacant. La casa afectada ha quedat completament calcinada, segons el Consorci.

Altres incendis intencionats


D'altra banda, els efectius de bombers també han intervingut esta matinada, vora les 2.20 hores en quatre xicotetes incendis de vegetació entre les localitats alacantines de Biar a Banyeres de Mariola en el Camí del Chicharra. Se sospita que podrien ser intencionats i han sigut sufocats per evitar que es propagara per la gran quantitat de pins de la zona.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Compte: Nombrosos incidents causats pel fort vent registrats ahir a la Comunitat" "Males notícies per a la menor ferida ahir per l'impacte d'un mur a Castelló"