Mor un bomber forestal durant els treballs d'extinció d'un incendi en Vila-real

L'home tenia 50 anys
Declarat incendi prop del pont de Santa Quitèria en Vila-Real | Viquipèdia

Actualització 19/10/2020 a les 08.33 hores. Un bomber forestal de 50 anys, membre de la unitat de Castelló, ha mort este diumenge quan participava en les faenes extinció d'un incendi forestal declarat en Vila-real, en la Plana Baixa (Castelló).

La Generalitat ha traslladat les seues condolences a la família, amics i companys del bomber. Segons ha detallat l'administració, la unitat de Castelló es trobava treballant en un incendi forestal declarat este migdia en una zona de canyar i cultiu abandonat al costat del pont de Santa Quitèria.

El bomber estava treballant al costat dels seus companys de la unitat i de les dotacions del Consorci Provincial de Castelló quan s'ha esvaït. Immediatament li ha sigut practicada la maniobra RCP pels seus companys fins que una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) s'ha fet càrrec de la víctima, que ha sigut traslladat de manera urgent fins a l'Hospital de la Plana. Allí els metges han informat de la seua mort.

L'home tenia «una àmplia experiència en el Servici de Bombers Forestals de la Generalitat i comptava amb tota la formació, aptituds i coneixements per a fer el seu treball en l'àrea de l'extinció d'incendis», ha destacat l'administració.

Incendi de vegetació prop del pont de Santa Quitèria en Vila-real

Este migdia de diumenge, cap a les 13.00 hores s'ha declarat un incendi prop del pont de Santa Quitèria, en el terme municipal de Vila-real, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló).

Tal com ha publicat el diari 'Mediterráneo', els bombers han rebut l'avís de l'incendi en Vila-real i ràpidament s'han desplaçat fins al lloc dels fets i a hores d'ara es troben treballant en l'extinció de les flames.

Segons pareix, el foc està afectant a una zona de vegetació i a un cultiu en estat d'abandonament. S'han movilitzat els bombers del Consorci Provincial, els bombers forestals i una unitat amb helicòpter.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Salven la vida a una xiqueta de dos anys en València" "Uns lladres entren a robar en l'església de Benissa"