Intenta atracar un banc i perd la cama ortopèdica en un forcejament

La Policia Nacional deté a un atracador retingut per un client i empleats d'una oficina d'Alacant, a la qual va accedir amb una pistola simulada i amb un altre còmplice que va poder fugir

La Policia Nacional va detenir ahir a un home de 45 anys i nacionalitat italiana que va intentar atracar una sucursal bancària a Alacant amb una pistola simulada i va ser retingut per empleats i per un client. Un segon atracador que va accedir a l'oficina es va donar a la fugida sense cap botí en veure que el seu còmplice forcejava amb diverses persones i se li deixava anar la pròtesi d'una de les seues camesLa Policia busca ara a este atracador i a altres dos que pel que sembla van ser vists en l'exterior de la sucursal per testimonis.

Atrac al Banc Sabadell

Este atracament va tindre lloc cap a les dos de la vesprada en una sucursal del Banc Sabadell situada en la confluència de la plaça d'Amèrica amb l'avinguda Conde Lumiares. Dos atracadors van accedir a l'oficina i un d'ells, que portava gorra i ulleres per a dificultar la seua identificació, va exigir els diners a personal de l'entitat. Almenys un dels atracadors portava una pistola, però havia de ser tan evident que era de plàstic i simulada que els seus plans es van frustrar.

Els empleats aconseguiren reduir-lo

No sols no li van donar un sol euro, sinó que entre els empleats i un client van aconseguir reduir-li i retenir-li en el sòl fins a l'arribada de la Policia. A més, durant el forcejament se li va deixar anar la cama ortopèdica a l'atracador, per la qual cosa ja era pràcticament impossible que pogués fugir del lloc. Mentre este enfrontament es produïa en la sucursal, la sala del 091 de la Policia Nacional ja havia rebut l'alarma, activada per personal de l'oficina del Banc Sabadell assaltada, per la qual cosa immediatament es van personar diferents patrulles de servei i van procedir a l'arrest de l'atracador. Els agents van recaptar dades sobre els altres implicats i es va donar una batuda sense èxit pels voltants, cerca en la qual també van col·laborar tres patrulles de la Policia Local.

Una jove que estava amb el seu gestor en el banc va explicar al diari 'Caso abierto' que es van emportar «un bon esglai» perquè en estos moments no sabien si l'arma era real o simulada. La jove va indicar que després de ser reduït un dels atracadors podien haver detingut al segon, però va fer posat de treure la pistola i va marxar a la carrera. Després de la primera intervenció de les patrulles de Seguretat Ciutadana van acudir a l'oficina assaltada agents del Grup de Delinqüència Violenta de la Policia Judicial i efectius de la Brigada de Policia Científica. L'arrestat ja comptava amb antecedents policials i els investigadors tracten d'identificar a la resta de membres de la banda.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Nacho Vidal en el punt de mira" "Un mort i un ferit greu en un accident entre un turisme i un camió a Alacant"