Jorge va intentar contractar tres servicis sexuals després de matar a Marta Calvo

El presumpte autor de la mort de la jove hauria cridat a una casa de cites
Jorge, el principal i únic sospitós de la mort de Marta Calvo | FACEBOOK

Jorge, el presumpte autor de la desaparició de Marta Calvo i de la mort d'altres dos dones enguany en València, hauria intentat contractar servicis sexuals amb tres xiques just després d'assassinar a la jove d'Estivella.

Segons informacions del 'Levante-EMV', d'esta forma ho explica la jutgessa d'Instrucció número 6 d'Alzira en un informe sobre l'activitat de Jorge els dies posteriors als fets. La matinada del 7 de novembre, en la que Marta va desaparéixer, la jove li va enviar la ubicació a sa mare, tal com feia cada volta que quedava amb desconeguts. Per això, els agents van demanar a la jutgessa la intervenció de les comunicacions i en la investigació del trànsit de telefonades van descobrir que Jorge hauria cridat a tres números diferents d'una casa de cites.

Segons pareix, només tres dies després matar, trossejar i tirar a Marta en diferents contenedors, el diumenge 10 de novembre va tornar a intentar contractar servicis sexuals pagats amb 'festa blanca', com ja ha fet en anteriors ocasions amb altres víctimes.

Tot això va passar un dia després de què la mare de Marta anara fins a Manuel per a preguntar per la seua filla en la casa a on apareixia la geolocalització. A demés, eixes investigacions indiquen que Jorge ho hauria demanat després de què sa mare se'n tornara a Mallorca, ja que havia vingut eixe cap de setmana per a celebrar l'aniversari del seu fill en l'Olleria.

Altres denúncies

Les últimes informacions que tenen els agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil és que Jorge estaria implicat en la mort d'altres 3 xiques i, com a mínim, d'altres 3 que haurien sobreviscut. D'estes últimes, dos han denunciat els fets davant els agents les últimes setmanes. A demés, una tercera víctima ha confirmat la forma de procedir i actuar del presumpte autor.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"La misteriosa desaparició de Celia, de 14 anys, després d'eixir de classe" "La família de Marta Calvo demana «temps, pau i calma» per a poder plorar-la «en silenci»"