El jutge acorda llibertat provisional dels pares del jove empresonat per la mort de la seua parella a Vinaròs

Els dos progenitors han quedat investigats per un delicte d'homicidi
La Policia científica analitza el lloc on va ser trobat el cos de la jove | EFE

 

El titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 4 de Vinaròs ha acordat aquest dimecres la llibertat provisional dels pares del jove que es troba a la presó preventiva des de dilluns passat per la mort de la seua companya sentimental a Vinaròs, a la comarca del Baix Maestrat. 

  

Els dos progenitors han quedat investigats per un delicte d'homicidi i el magistrat els ha imposat com a mesures cautelars la prohibició d'eixir del territori nacional, la retirada del passaport i compareixences en el jutjat els dies 1 i 15 de cada mes. 

  

El jutge instructor, amb competències en matèria de violència de gènere, ha decidit també prorrogar un mes el secret de les actuacions, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana. 

  

La Guàrdia Civil va detindre als pares del jove que presumptament va matar a la seua parella a Vinaròs per un presumpte delicte d'encobriment. Els dos se sumen als tres arrestats inicialment, entre ells l'autor confés, i en principi es descarten més detencions, segons va confirmar el delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio. 

  

El cos de la jove de 26 anys va ser localitzat en la nit d'aquest passat diumenge, enterrat i amb signes de violència en un descampat d'Ulldecona (Tarragona). La desaparició va ser denunciada el 7 de març a Vinaròs (localitat on residia) pel seu company sentimental, un home de 22 anys que va ser detingut el divendres i finalment va confessar. 

  

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Vinaròs, amb competències en matèria de violència sobre la dona, va ordenar aquest dilluns l'ingrés a la presó provisional comunicada i sense fiança del detingut per presumptament matar a la seua parella. L'arrestat ha quedat investigat en una causa declarada secreta per un delicte d'homicidi/assassinat. 

  

D'altra banda, el magistrat va decretar la llibertat provisional d'altres dos detinguts per aquests fets, que estan investigats inicialment pel mateix delicte que l'anterior, sense perjudici d'una posterior qualificació jurídica. A aquests dos homes se'ls va imposar com a mesura cautelar l'obligació de comparéixer en el jutjat una vegada al mes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!