Laura Escanes cancel·la una firma de llibres a València per unes aftes en la boca

Li provoquen «dolors insuportables» cada mes

Laura Escanes, la influencer i dona del publicista i presentador Risto Mejide, havia de realitzar una signatura de llibres el passat cap de setmana a València, ja que la seua primera obra, 'Piel de letra', està tenint molt d'èxit. No obstant, la popular parella de Risto va haver de cancel·lar el compromís que tenia a la capital del Túria degut a un problema de salut.

 

Per a tranquil·litzar a les seues seguidores i als seus seguidors, Laura va utilitzar eixa ferramenta on sap moure's tant bé, les xarxes socials, per a explicar quins són eixos problemes de salut: «Ja estic mooooooolt millor. Per als quals em pregunteu... em van eixir unes quantes aftes per tota la boca i no podia ni menjar ni beure aigua. Portava quasi una setmana així i en urgències no em van ajudar molt... Després vaig visitar un metge intern i demà torne una altra vegada al metge. Cada mes m'ixen aftes enormes i és un dolor insuportable... cap medicament m'ajuda ni em serveix».

Estes llagues a la boca, per tant, són el problema pel qual Laura Escanes no va poder signar llibres a València. «Sentint-ho molt (estic plorant de la ràbia i dolor) per un tema de salut i metges no puc assistir a la signatura de demà a València. La signatura queda posposada fins a nova data. Quan ho sàpia us avise, però serà ràpid!!! Tinc moltes ganes de veure-vos i achucharos. Vos vull molt», anunciava la youtuber a les seues xarxes fa uns dies.

 

Laura amb el seu home, el televisiu Risto Mejide | Instagram: Laura Escanes

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!