L'EMT serà enguany gratuïta a tota la ciutadania amb motiu de la Marató d'este diumenge a València

L'EMT amplia enguany el servei de línies i autobusos amb motiu de la Marató

L’Empresa Municipal de Transport (EMT) de València amplia enguany amb motiu de la 37 Marató Trinitat Alfonso la gratuïtat dels autobusos a tota la ciutadania durant la celebració de l’esdeveniment esportiu el pròxim diumenge 19 de novembre. València rebrà uns 45.000 visitants en motiu de la carrera, per eixe motiu l’EMT va renovar el passat setembre l’acord de col·laboració amb la SD Correcaminos i la Fundació Trinitat Alfonso, organitzadores també de la Marató.

L’EMT informa de l’augment de línies i autobusos a primera hora del matí per a facilitar el transport a tots els participants a l’eixida de la Marató i de la carrera 10 K. Este servei seguirà fins les quatre de la vesprada d’este diumenge. Paral·lelament el servei es preveu que estiga més utilitzat que anys anteriors perquè enguany la vinguda de milers de visitants es vorà afectada per les parades parcials convocades al metro i tramvia a València.

Amb motiu de la ‘Setmana de la mobilitat’ celebrada el passat setembre, Giussepe Grezzi, Regidor de Mobilitat Sostenible de València, va informar en la presentació de la 37 Marató que «l’any passat l’EMT va tindre un número de 35.000 viatgers el dia de la Marató, xifra similar a la d'un diumenge normal, i que les queixes de la ciutadania es van reduir en un 65 per cent respecte a l'any anterior».

L’organització del Marató ja informa que hi ha prop de 20.000 inscrits en la Marató i més de 8.500 en el 10K. Un esdeveniment esportiu de gran popularitat i per això és la primera marató espanyola que compta amb l'Etiqueta d'Or de l'Associació Internacional de Federacions d'Atletisme.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'assassinat de les tres xiques d'Alcàsser arriba als cinemes" "Diversos detinguts per realitzar 25 delictes i furtar objectes de gran valor a València"