INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

La manifestació 18N pel finançament comptarà amb dos grans pancartes sense sigles i estarà oberta a tot tipus de símbols

La marxa començarà vora les 18.00 hores des del carrer Guillem de Castro

La manifestació que està prevista per a demà, dissabte 18 de novembre, a la ciutat de València, amb l'objectiu de reivindicar un millor finançament per a la Comunitat, comptarà amb dos grans pancartes sense sigles de sindicats i baix el lema: «El poble valencià exigeix finançament just». Així mateix, estarà oberta a la «diversitat» de banderes i a la llibertat de símbols, sempre que siguen constitucionals segons fonts de la organització. 

La marxa arrancarà vora les 18 hores en el carrer Guillem de Castro de València i continuarà el seu recorregut pel Passeig de la Petxina i el carrer Blanqueries fins arribar a les Torres dels Serrans, on està prevista la lectura del manifest. Els encarregats  de llegir este serà la periodista Lidia Sanchis, Eva Blasco d'EVAP, Marius Fullana de la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament, Elena Navarro del Consell de la Joventut entre d'altres. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!