Mata a la seua filla de 4 anys de cansament

La xiqueta de 4 anys va estar obligada per la seua mare a estar de peu durant tres dies causa'n-li la mort. Els fets van ocórrer al maig d'enguany i la menuda havia estat reportada com desapareguda el setembre del 2020

La xiqueta que ha mort de 4 anys per cansament

Una xiqueta de 4 anys ha mort de cansament. La seua mare ha sigut qui acabat en la seua vida al obligar-la a estar de peu durant tres dies en la localitat estadounidense de Braden Drive, a Charlotte, segons han informat mitjans estadounidencs.

La mare s'enfronta a una possible condemna

La mare de la víctima de 4 anys, Malikah Diane Bennett, de 31 anys, s'enfronta a una possible condemna després que el cos de la seua filla Mejelic "Jellie" fos trobat en una tomba poc profunda excavada al jardí de l'habitatge on les dos vivien en l'estat de Carolina del Nord, els Estats Units. La troballa va ocórrer al maig d'enguany i la menor havia estat reportada com desapareguda al setembre del 2020.

Mare i iaia arrestades

Bennett i l'àvia de la nena, Tammy Moffett, de 53 anys, van ser arrestades pel Departament de Policia de Charlotte-Mecklenburg. Moffett va ser acusada d'ocultar restes humanes i ser còmplice de l'assassinat.

Un cas pertorbador

"Vaig treballar en homicidis la major part dels últims 10 anys i puc dir-los que este cas és profundament pertorbador", va dir el tinent Bryan Crum durant una conferència de premsa. "És pertorbador per a tots. Investigadors de l'escena del crim, detectius, tots els involucrats en este cas; molts de nosaltres som pares, i és molt difícil entendre com algú podria fer-li això al seu fill, matar al seu fill i enterrar-ho i seguir endavant amb la seua vida com si res hagués passat".

Com va ser trobat el cos de la menor de 4 anys?

Segons les ordres d'arrest revisades per mitjans locals, el cos de la xiqueta va ser trobat després d'una trucada telefònica feta a la policia per un treballador social. Estes ordres contenen el testimoniatge de la germana de 13 anys de Majelic. L'adolescent suposadament li va dir a la policia que la seua germana menor va sofrir abusos fins a la mort, en ser obligada a estar dempeus. La xiqueta no podia en cap cas asseure's a descansar.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari