Miracle a Cantàbria: S'esfondra un edifici municipal de Sarón amb uns deu joves en el seu interior

Els joves van donar la veu d'alarma en veure unes esquerdes una vegada fora de l'immoble municipal, que albergava el material de Protecció Civil que ha quedat sepultat

Un edifici municipal de la localitat de Sarón (Santa María de Cayón) s'ha esfondrat esta matinada sense que calga lamentar víctimes.

Es trobaven a l'interior una desena de joves que han pogut sortir de l'edificació abans de l'enfonsament, ha informat el 112 en nota de premsa.

La infraestructura, de dos plantes, albergava en la part baixa la seu de l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil i en el pis superior una seu social en la qual estaven reunits els nois. Ells mateixos han avisat al Centre d'Atenció a Emergències 112 del Govern de Cantàbria de l'aparició d'esquerdes i parets bombades, ja des de fora del local, que ha col·lapsat al cap de pocs minuts.

Des del 112 s'ha mobilitzat fins al lloc a bombers del mateix servei d'emergències autonòmic, amb seu en Villacarriedo, a la Policia Local, a la Guàrdia Civil, a voluntaris de l'Agrupació de Protecció Civil i a tècnics de l'empresa subministradora de la llum.

A la seua arribada els bombers han realitzat una inspecció de la zona de l'ensulsiada amb cambra tèrmica per a confirmar que no hi havia cap persona atrapada entre els enderrocs i han abalisat l'àrea afectada.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"La Policia Nacional deté a un home després d'agredir a la seua parella i a un agent" "Mor un ciclista i un altre resulta ferit greu en Sayalonga"