Mor una bebé després de caure d'una segona planta d'un edifici a Canàries

Els veïns asseguren que el bressol de la menor es trobava al costat de la finestra

Emergències Gran Canaria


A penes hores després de conéixer-se la mort d'un xiquet que havia caigut d'un segon pis a Avilés, es coneix una altra tragèdia. La bebé que es va precipitar ahir a la vesprada d'una segona planta al Sud de Gran Canària ha mort esta matinada a l'hospital. Tenia 1 any i tres mesos, i estava en estat crític.

La bebé d'un any i tres mesos que va caure la vesprada del diumenge de la segona planta d'un edifici Gran Canària ha mort la matinada d'este dilluns a l'Hospital Universitari Matern Infantil de Las Palmas de Gran Canaria. La xicoteta es trobava en el centre sanitari en estat crític on va ser traslladada després del succés des del sud de l'Illa.

Investigació dels fets

 

La Policia Nacional investiga l'incident, ocorregut en un edifici situat en el nucli residencial de Bellavista, en Sant Bartolomé de Tirajana.

El succés va tindre lloc al carrer Partera Leonorita, poc abans de les set de la vesprada, després de precipitar-se la xicoteta al carrer, que es trobava en el seu bressol al costat de la finestra.


Veïns del barri asseguren que la víctima mortal estava en un bressol al costat de la finestra. Esta estava amb el cristall entreobert i la persiana quasi baixada. La policia treballa amb la hipòtesi que la xiqueta, de poca edat, va accedir al buit i es va precipitar al buit.


En adonar-se del que havia passat, els seus pares van baixar al carrer en un estat de gran nerviosisme. Segons testimonis presencials, estaven molt agitats pel que li havia ocorregut a la xiqueta. També van haver de ser atesos per un quadre d'ansietat.


La policia treballa amb la idea d'un desafortunat incident, encara que no descarta altres responsabilitats. En concret, investiguen si pot haver-hi un delicte de negligència per part dels progenitors. De moment, el cas es troba en mans dels investigadors i no se sap res més.

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari