Mor l'economista Josep Maria Gay de Liébana als 68 anys

L'il·lustre economista, professor, advocat i molt conegut per les seues intervencions mediàtiques, ha mort a causa d'un càncer
L'economista Josep Maria Gay de Liébana ha mort als 68 anys | ACN


L'economista José María Gay de Liébana ha mort a causa d'un càncer de renyó als 68 anys, a la ciutat de Barcelona. El divulgador era advocat, professor i molt popular també per les seues aparicions en els mitjans de comunicació. Descanse en pau.


Doctor en Economia i Dret, va ser professor titular de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.


Gay de Liébana va ser nomenat acadèmic numerari de la Reial Acadèmia de Doctors. A més, va ser un reconegut assessor esportiu, després, d'entre altres, de formar part del consell d'administració del RCD Espanyol entre 2004 i 2006.


L'economista participava habitualment com a comentarista de l'actualitat econòmica en diversos programes de televisió i ràdio i també escrivia articles en premsa, revistes i publicacions especialitzades. Va rebre el premi 'Economia' per l'Associació Espanyola de Premsa Estrangera (ACPE) en 2012 per radiografiar i denunciar la crisi espanyola.Josep María Gay de Liébana, sempre somrient, amable, pròxim i didàctic

 

Sempre amb un somriure i una amabilitat exquisides, Gai de Liébana destacava tant pels seus coneixements acadèmics com per la seua proximitat i facilitat per a explicar conceptes complexos, acostant-los a la ciutadania amb un llenguatge comprensible.


Hores abans que es comunicara la notícia, el seu compte personal de col·laborador amb la COPE ha publicat el seu últim comentari analitzant l'actualitat econòmica. En ell, destacava l'aportació de les empreses i els autònoms per a espentar a l'economia durant la pandèmia.


Gay de Liébana: reaccions a la seua mort

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Mor ofegada una dona de 89 anys en una platja de La Vila Joiosa" "Assassinen a un jove de quatre punyalades en un túnel per als vianants"