Mor Leonardo, el conductor que es va estavellar a 180km/h en València

L'accident va ser tan aparatós que els veïns pensaven que havia explotat una bomba
Detall de com va quedar el cotxe després de l'impacte | Youtube

 

Ha mort Leonardo M., el conductor del BMW que es va estavellar el dilluns a les 00.45 hores en la Gran Via de Ferran el Catòlic, a l'altura del carrer del Doctor Zamenhof. El conductor, de 35 anys, anava a més de 180Km/ hora, segons va captar el radar del túnel de Pius XII. L'accident, un dels més aparatosos que se recorden en València, va fer pensar als veïns que es tractava d'una bomba.

El succés va passar el dilluns de matinada, quan un BMW 435 X-Drive es va estavellar contra dos palmeres -que va arrancar de soca-rel- i un semàfor. El xoc va ser tan violent que el motor del turisme va eixir volant contra la façana d'una immobiliària, en els baixos d'una finca. L'home va patir un traumatisme cranioencefàlic sever i va quedar atrapat dins de la ferralla del cotxe. Uns altres nou vehicles que estaven en el carrer van patir danys greus.

Des del dilluns de matinada, el conductor estava ingressat en l'Hospital la Fe ja que, gràcies als mecanismes de seguretat del cotxe, va poder salvar la vida. Amb tot, l'impacte va ser tan gran que no ha pogut salvar la vida i, després d'entrar en coma, va morir el dimecres de nit. La Policia està investigant el succés, ja que en cap moment va fer l'intent de frenar el cotxe, tal com informa el diari 'Levante'.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ESTA NIT: Assassinat a punyalades en València" "ERROR FATAL: La bebé de Vinaròs va morir per una sobredosi de sucre"