Un pare retenia a la filla en València per obligar-la a casar-se

El pare que ja està detingut va agredir la jove en diverses ocasions quan va saber que mantenia una altra relació sentimental

La Policia Nacional ha detingut a la ciutat de València un home de 56 anys acusat de retindre la filla en el domicili familiar contra la seua voluntat. El pare presumptament li prohibia eixir i comunicar-se amb terceres persones perquè volia casar-la amb un jove triat per ell a qui ella no coneixia o bé enviar-la al seu país d'origen amb un familiar.

La filla l'acusa de coaccions i amenaces durant més d'un any perquè mantenia relacions amb una persona d'una nacionalitat diferent de la seua, cosa que el pare no aprovava. A més, el progenitor li va llevar el telèfon mòbil i li hauria prohibit eixir al carrer si no anava acompanyada per tota la família.

La víctima va aprofitar un moment que es va quedar sola per a avisar un conegut que va comunicar la situació a la Policia Nacional. Els agents es van desplaçar a l'habitatge familiar, es van fer càrrec de la jove i la va escortar de forma de segura fora del domicili.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detingut a Castelló un jove per conduir sota els efectes de l'alcohol i agredir a un ag" "Un cotxe policial s'encasta a casa dels pares de Salvador Illa en una persecució"