Detingut un home en Calp després de pegar a fugir

El conductor ha arribat a agredir als agents
L'home ha pegat a fugir en la Marina Alta | Pixabay

Este matí de dimecres, 4 de novembre, una furgoneta s'ha botat un control de la Policia Local del Poble Nou de Benitatxell en la urbanització de la Cumbre del Sol. Dos cotxes policials han perseguit al cotxe pels municipis de Teulada, Gata de Gorgos, Xaló i Benitatxell, en la comarca de la Marina Alta (Alacant).

Tal com ha publicat el diari 'Información', el conductor no ha fet cas a les advertències de les autoritats i ha seguit conduint sense parar en cap moment. Finalment, s'ha posat en uns camins molt estrets d'una urbanització de Calp a on finalment els agents de la Guàrdia Civil l'han interceptat.

Per a conseguir agarrar al presumpte autor de la persecució, els agents han hagut de pegar uns quants tirs a l'aire i a les rodes de la furgoneta. En eixe moment, el conductor ha baixat de l'automòbil i ha començat a pegar punyades als agents.

Després, ha tornat a pujar al cotxe i ha pegat a fugir, però més endavant l'institut armat hi ha conseguit atrapar-lo. L'home ha donat negatiu en els controls d'alcoholèmia i drogues. No obstant això, està detingut pels delictes de resistència i atemptat contra agents de l'autoritat i contra la seguretat viària

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Identifiquen en València als responsables de 37 robatoris" "Atribuïxen 5 homicidis al presumpte assassí de Marta Calvo"