La Policia evita que un conductor siga agredit després d'un accident de trànsit en Villena

Del grup de jóvens, d'origen gitano, dos estan en estat greu
La intervenció dels bombers es va allargar fins a una hora i mitja | Arxiu Bombers de València

 

La Policia Local ha evitat que el conductor d'un cotxe implicat en un accident de trànsit siga agredit pels familiars dels ferits en Villena, en la comarca de l'Alt Vinalopó (Alacant). Els fets es van produir cap a les 00.10 hores de la matinada del diumenge entre els carrers el Copo i San Bartolomé de la localitat.

En un primer moment, els bombers de la Zona Operativa del Vinalopó havien acudit al lloc dels fets a fer una simple neteja de la carretera, com ha avançat el diari 'Información'. En arribar, els efectius es van trobar a quatre xics d'ètnia gitana i d'entre 20 i 30 anys en un Ford Focus sense poder eixir. Els jóvens tenien diverses ferides per forts colps en el tòrax, l'esquena i el coll. Un d'ells va patir una possible fractura de tíbia. 

Els agents de la Policia van haver d'emportar-se del lloc dels fets al conductor de l'altre vehicle implicat per a que els familiars de les víctimes, que anaven en un altre cotxe i no va patir cap colp, no l'agrediren. Presumptament, el conductor que viatjava a soles s'havia saltat un 'cediu el pas', segons han afirmat testimonis de l'accident. 

Dos ambulàncies acudiren al punt de la localitat a on s'havia produït l'incident i la doctora donà l'ordre d'immobilitzar i traure a les víctimes del vehicle. El conductor va ser el primer en eixir del cotxe accidentat perquè presentava un estat més greu. Després, els bombers van traure al copilot i, finalment, als altres dos jóvens que viatjaven darrere. 

La intervenció dels bombers es va allargar fins a una hora i mitja perquè els familiars dels ferits es trobaven envaint la zona d'intervenció. Tampoc els agents de la Policia Local ho van tindre fàcil, perquè hagueren de tranquil·litzar als familiars i evitar un escàndol públic. Finalment, es van sumar dos ambulàncies més per a traslladar als quatre xics a l'Hospital General Universitari d'Elda. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"⚫🚚 ÚLTIMA HORA ALACANT: Dona morta, de 68, atropellada per un camió" "🔴🚗 ÚLTIMA HORA VALÈNCIA: Dona ferida en xocar contra 1 camió en Paterna"