Rescaten a un home ferit en caure pel cap de l'Horta en Alacant

La seua dona anava a denunciar la desaparició de la víctima
L'home té 81 anys | Ajuntament d'Alacant

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament informa que la Unitat d'especialistes de Cerca i Rescat del Servici de Prevenció i Extinció d'Incendis i la Policia Local han organitzat este divendres un dispositiu per a localitzar i rescatar a un home de 81 anys que ha patit una caiguda per un tallat de les roques del cap de l'Horta en Alacant.

Segons fonts policials, cap a les 09.30 hores, han sigut alertats els servicis d'emergències a través d'una telefonada d'un particular que avisava d'un accident d'una persona d'avançada edat que ha patit una caiguda en la part rocosa del cap i no podria moure's.

La Policia Local mobilitza immediatament dos patrulles juntament amb dos dotacions de bombers i la unitat de Cerca i Rescat i sis efectius del SPEIS, a demés d'una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdic Urgent (SAMU). 

La seua dona anava a denunciar la desaparició

Els bombers han rescatat a l'home, que ha patit ferides lleus, i ha sigut atés pels efectius sanitaris i traslladat pels bombers en llitera. Les maniobres del rescat han durat una hora fins que han pogut descendir-lo en la zona d'accés a on estava situada l'ambulància.

Minuts després, la Policia Local ha rebut amb una telefonada de la seua dona denunciant la seua desaparició, i ha sigut informada que es trobava en l'hospital.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Actualització: 2 ferides i 3 persones rescatades en l'incendi d'una casa en Alacant" "Urgent: Una greu explosió en la pedrera de Sagunt deixa un ferit"