Reyes sabia que la roda estava «punxada»: «Ja l'arreglarem demà»

Un dels cosins va portar el cotxe a un taller de Mèrida perquè el sensor indicava un problema en una de les rodes
D'eixa manera va quedar el cotxe després de l'accident | València Diari

 

José Antonio Reyes i, com a mínim, un dels seus cosins que viatjava en el cotxe el dia de l'accident mortal, sabien que la roda que va fallar estava «punxada» perquè un taller els ho havia advertit, segons publica 'El Español'.

 

Una setmana abans de l'accident, Reyes va demanar al seu cosí que portara a un taller d'Utrera –a on li canviaven les rodes– el cotxe que no gastava massa perquè volia que passara una revisió abans d'utilitzar el vehicle.

 

El taller assegura que va fer bé la faena

El taller a on el cotxe va passar la revisió és un dels especialitzats de la zona i amb bona reputació. Els treballadors asseguren que van fer bé la faena, que consistia en canviar les rodes per unes noves i calibrar-les. «Estem molt tranquils. La Guàrdia Civil ja va vindre i va vore la documentació. Som professionals especialitzats en vehicles d'alta gama» assegurava una de les responsables del taller d'Utrera.

 

«El cotxe va eixir perfecte. Hem sabut que després va passar la ITV» ha manifestat la responsable que afegia que eixe model de Mercedes «té un sensor de pressió baixa de rodes, que avisa al conductor» i ha indicat que el cotxe «va eixir amb el sensor restablit, és a dir, a punt per a detectar qualsevol problema de pressió en els pneumàtics i avisar-ho al panell».

 

I, de fet, un dels cosins va portar el cotxe a un taller de Mèrida perquè el sensor del cotxe hauria detectat un error en una de les rodes del cotxe després d'entrenar el dijous 30 i el divendres 31 de maig en Almendralejo.

 

Els tres viatjaven junts moltes voltes | Instagram

 

El taller de Mèrida va confirmar l'error

Des del taller de Mèrida van indicar al cosí que hi havia una llanta xafada i, segons van declarar en 'Espejo Público' van dir que «d'eixa manera no es podia» eixir a la carretera. Però el client va dir «ja ho arreglarem demà en Sevilla», és per això que el mecànic va entendre que volien portar el cotxe al seu taller de confiança.

 

Després de saber que no jugaria eixe cap de setmana, Reyes se'n va anar cap a Utrera amb els seus dos cosins, una volta acabat l'entrenament. Per tant, eren conscients del problema mecànic que patia el cotxe que, com era d'alta gamma i deportiu, tenia unes llantes més primes. Açò, juntament amb el mal estat de la llanta posterior esquerra a causa de la conducció, hauria causat el fatal accident.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!