Condemnen a un home per atracar un supermercat i robar en diferents cotxes en Benidorm

L'acusat va agredir a un veí que va tractar d'impedir que fugirà amb els diners furtats
Un home condemnat per diferents delictes de robatori amb violència i lesions| Pixabay

La Secció Tercera de l'Audiència d'Alacant ha condemnat a un home a cinc anys i tres mesos de presó per robar en diferents cotxes estacionats en un garatge comunitari i atracar un supermercat en Benidorm, en la comarca de la Marina Baixa (Alacant).

Segons ha publicat el diari 'Información', la sentència feta pública este matí pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat ha determinat que el presumpte autor dels fets es va declarar culpable i es va conformar amb la condemna sol·licitada per la Fiscalia.

Els fets es van produir el 9 de gener d'enguany, quan l'assaltant, que havia sigut condemnat ja amb anterioritat quatre vegades per delictes de robatori, es va introduir en un garatge comunitari d'una urbanització de Benidorm, va forçar les portes de quatre trasters i va trencar les llunes posteriors d'uns quants cotxes amb una pedra de grans dimensions per a apoderar-se dels efectes de valor.

Va amenaçar a l'ama del supermercat

Poc després, l'ara condemnat es va dirigir a un supermercat de la mateixa urbanització, a on va entrar amb el cap cobert per un casc de motorista i va amenaçar a la propietària amb un objecte perillós de grans dimensions a l'esquena perquè li entregarà la recaptació.

Un veí que va sentir els crits de la propietària del supermercat va acudir en la seua ajuda i va sorprendre en ple carrer al lladre mentres agarrava tots els diners del supermercat, que tenia uns 100 euros.

El testimoni va tractar de retindre a l'atracador, però no el va conseguir perquè este va començar a pegar-li colps i punyades per tot el cos que li van ocasionar diferents lesions.

Condemnat a cinc anys de presó

Ara, el tribunal li considera autor d'un delicte continuat de robatori amb força, pel qual li condemna a tres anys de presó. Igualment, li imposa altres dos anys de presó per un delicte de robatori amb violència. 

Finalment, la sentència establix que l'autor dels fets ha de pagar una multa per un delicte de lesions amb atenuant de reparació del mal.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Agarren a tres pròfugs internacionals en Alacant" "Brutal incendi en un hospital de Castelló"